אנמיה מחלת תלסמיה בבקשה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/04/2017 | 12:14 | מאת: צוץ

שלום בני בן ב3 ביצע היום בדיקות דם. היו מספר ערכים חריגים אשמח להתייחסות המוגלובין 11.8 Mcv 69.20 Mch22.70 Eosinophils 0.80 Eosinophils%7.9 אני חוששת מאוד ממחלת תלסמיה. איך אפשר לגלות?הבנתי שיש 2 סוגעם. זה משהו שהיו צריכים לגלות כבר בלידה או שיכול להתפרץ בגיל מאוחר כזה..מה ניתן לעשות על מנת לשפר את ערכים אלו. מעבר לכך הילד שמח תמיד עם מצב רוח עירוני. פעיל. בעבר אובחן עם אסטמת עור (יש לפעמים פריחה בעונות מעבר) וכשהיא קטן היה עם רקע אסמטי וטוףל במשאף כבר שנתיים ללא משאף . (גם אני האמא אסמטית עם אסטמת עור בעונות מעבר /הריונות.) אשמח להסבר. מענה כל הבהרה בנושא ודרך טיפול.תודה רבה

שלום אני מבין שאת חוששת מאד , הדרך הטובה ביותר להסיר את כל החששות שלך היא להגיע להמטולוג לבצע את הבירור הנדרש (בדיקות פשוטות יחסית) ולהסיר את החשש הזה רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים