eosinophhils 11.6 גבוה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

23/04/2017 | 13:57 | מאת: מרינה

בני בן שנתיים וחצי נמצא באחוזון 3 במשקל וגובה שוקל 10.5 ק"ג גובה 55 ס"מ נשלח לבדיקות דם עקב התפתחות איטית . כל הערכים תקינים למעט ה eosinophils 11.6 eosinophils 1.11 neutrophils 35 יש לו גם אלרגיה לפניצילין

שלום בבדיקות הדם יש ממצא של תאים מסוג איאוזונופילים אשר מספר מוגבר (בצורה קלה) מצב כזה בעיקר ברמות מוגברות יותר יתכן בקשר למצבים רפואים רבים מאד (זיהומיים, דלקטיים, המטולוגים ועוד) ממליץ להעמיק את הבירור ניתן לבצע זאת בעזרת רופא הילדים ואולי אף לאחר יעוץ של המטולוג ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים