בדיקת דם עם חריגות לתינוקת כבת שנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

10/01/2017 | 23:59 | מאת: שמרית

שלום רב, במסגרת חולי של ביתי התינוקת כבת שנה, נעשתה לה בדיקת דם עם מס' ערכים חריגים אותם אשמח שתסביר לי. wbc 11.16 hb 10.3 hct 30.96 mcv 71 mch 23.8 mpv 6 RDWc 17.6 RDWs 47.7 lym 4.46 gra % 45.7 נראה כי יש לה אנמיה, אך מעבר לכך יש עוד המון אי התאמות. אודה לך על תשובתך. שמרית

שלום אכן יש אנמיה כפי הנראה עקב חסר ברזל שאר החריגות אינן משמעותיות לגיל ולמצב ממליץ טיפול בברזל 3 חודשים ולאחר מכן ספירה חוזרת בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים