תוצאות בדיקת דם ילד בן 3

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

22/02/2016 | 15:15 | מאת: עמי

שלום וברכה, הגננת של בני בן השלוש טוענת שהילד לפעמים כמעט נרדם במהלך היום, למרות שהוא ישן מספיק. בבדיקות דם שערכנו לו התקבלו התוצאות החריגות הבאות: MCH-Mean Cell Hemoglobin - 24.5 Lymphocytes % - 55.6 המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי: Lymphocytes % confirm - 60.1 האם התוצאות הללו חריגות או בעייתיות? תודה.

שלום התוצאות הללו אינם בעיתיות בכדי לענות על השאלה באופן יותר מקצועי ממליץ לשלוח את כל ספירת הדם דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים