מחלת התלסמיה טיפול שכיחות אבחנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/02/2016 | 12:25 | מאת: אמנה אזברגה

מה היא שכיחות המחלה ? בארץ? מהם גורמי הסיכון הנפוצים יותר בארץ למחלה זו ? מהן התרופות שהחולה מקבל ובמה תלוי המינון ? האם סל הבריות בשירותי הבריאות מכסים את עלות הטיפולים של מטופל במחלה ? האם יש דרכי טיפול חדישים למחלה ? האם יש דרכי אבחון חדישים למחלה ? מהן המלצותיך בבניית תכנית מניעה מתאימה למחלה , לאוכלוסייה הכללית ולאוכלוסייה בסיכון ? מהי תדירות הביקורים למעקב שעל חולה תלסמיה לבצע ? מה הפרוגנוזה של חולים בתלסמיה ובמה היא תלויה ? מתי אתה מפנה את חולה תלסמיה לרופא מומחה ? כיצד אתה פועל להעלות המודעות למחלה אצל מטופליך ?

שלום האם השאלות הם עבור חולה שמתמדד במצוקה או חסר ידע נקודתי במידה וכן אשמח לענות על שאלה ממוקדת - זו מטרת הפורום הזה במידה והמטרה לקבל ידע רחב יותר על טלסמיה או מחלות דומות לפרוייקט לימודי או משהו דומה כדאי לפנות לאתרים שיש בהם הרבה חומר אפשר להתחיל באתר שלי www.drorlevin.co.il בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים