אנמיה ילדה בת שנתיים וחודש

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

29/12/2015 | 09:07 | מאת: סיגל

שלום, עשיתיספירת דם לילדה שלי והמוגלובין יצא 11.1 - כשהערכים היו: מ-11.5 עד 15 - רופא משפחה נתן לי טיפות ברזל טיפטיפות 6 טיפות ביום. השאלה שלי האם זה בסדר 6 טיפות ביום מכיוון שקראתי בעלון שנותנים לכל ק"ג טיפה והיא שוקלת 12 קילו. הרופא שאל אותי כמה היא שוקלת ואמרתי לו אבל למרות זאת הוא רשם במרשם 6 טיפות ליום. תודה.

שלום את צודקת ואכן המינון הטיפולי של ברזל הינו במינון יותר גבוה ממליץ לחזור לרופא המטפ דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים