טיפול בורידים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

09/10/2011 | 01:35 | מאת: שרית

טופלתי לפני כמה שנים בורידים שנקראים דליות סוג הטיפול היה בהזרקת קצף ולצערי הכל חזר כלא טופל מה עליי לעשות ? תודה

10/10/2011 | 10:12 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

הטיפולים העכשווים בדליות לא מחליפים את הסבא והסבתא, כלומר הנטיה התורשתית לא משתנה. לטיפול בדליות יש להתייחס כמו טיפול שיניים: גם לאחר טיפול שורש יש לבצע טיפולי תחזוקה. לאחר טיפול בדליות גדולות והשגת האפקט המקסימלי צריך לבצע טיפולים נוספים ברגע שמופיעות דליות חדשות. זה יכול לקרות לאחר שנה, שנתיים או יותר מאוחר. לרוב הדליות חוזרות קטנות יותר בהשוואה למצב ההתחלתי, בתנאי שלא מזניחים את הנושא. כול האמור לעיל הוא נכון בתנאי שהטיפול הראשוני שלך היה טוב ובאמת נחסמו כל הורידים הגדולים. הפיתרון המעשי: טיפולים תקופתיים בהתאם להתקדות התופעה.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים