הסרת נימים וורידים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

31/12/2013 | 09:36 | מאת: ויקי

שלום רב, אני אמורה לעבור הזרקות ללא קצף להסרת נימים וורידים כ-2-3 טיפולים ביעוץ שהייתי נאמר לי שהשיטה עובדת ללא תופעות לוואי מיוחדות. בקריאת מידע באינטרנט אני נתקלת בתגובות של מטופלים שעשו ולחלקם נוצרו ורידים נוספים, פגמנציה שלא עברה ועוד. השאלה שלי האם השיטה באמת עובדת האם אני לוקחת סיכון שיווצרו לי נימים חדשים אני רוצה לציין שהמצב אצלי סטטי במשך שנים לא נוצרו וורידים ונימים נוספים.אני קראתי חומר באינטרנט על השיטה ואני דיי מבולבלת רובו הוא חומר שיווקי שמדבר על התהליך. אשמח לתשובתך תודה מראש

שלום לך הבעיה של נימים רגליים היא בעיה גנטית שלא ניתן לרפא אותה. אנחנו מטפלים בתוצאה של הבעיה, כלימר בנימים. לכן הנימים יכולים לחזור. יש שני תופעות לוואי: פיגמנטציה שמופיעה לרוב אצל נשים עם צבע עור ככה (היום ניתן למזער את התופעה על ידי טיפול בקרם מיוחד). הפיגמנטציה תמיד זמנית ונעלמת עם הזמן. תופעה שניה היא פצעים בעור עם ריפויאיטי מאוד שמופעים כשמטפלים בנימים מאוד קטנים, לכן אני ממליץ לא לטפל בנימים שלא נראים במרחק של מטר. אם מאוד מפריע םטטי, אני ממליץ לבצע את הטיפול. את תהני מהתוצאה, אבל את צריכה מעקב פעם בשנה או שנתיים. מקווה שעניתי על השאלות שלך דר ריינה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים