שאלות בנוגע להעלמת ורידים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

17/10/2012 | 09:18 | מאת: בת 53

אני בת 53 לאחר ירידת משקל גדולה (48 ק"ג, במשך כ- שנתיים בדיאטה מתונה). עוסקת בספורט באופן קבוע בחדר כושר.לפני כמעט 20 שנה עברתי ניתוח ורידים בשתי הרגליים (בחדר ניתוח, כולל הרדמה). במשך השנים נוצרו ורידים חדשים, שונים ממה שהיה לי בצורה במראה (מעין גבשושיות). אין לי כאבי רגליים וכד' אבל מפריע לי אסטטית. מה האפשרויות שלי וכחברת מכבי זהב, האם אוכל לקבל הנחה בטיפול או בכלל. תודה

18/10/2012 | 09:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

המלצות לגבי הטיפול ניתן לתת רק אחרי בדיקת רופא שעוסק בתחום בשילוב של הדמיה בדופלקס (סוג של אולטרה סאונד). לאחר קבלת המלצה לגבי סוג הטיפול יש לפנות למכבי לבירור השתתפות הקופה בטיפול המוצע.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים