ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

14/07/2012 | 22:57 | מאת: מורן

שמתי לב שהתחילו להופיע לי ורידים בחיבורי הרגליים ממה זה נובע ? האם יש אפשרות להסיר אותם ? אני בת 13

15/07/2012 | 10:41 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

בגיל התבגרות יכולים להופיע התרחבויות של נימים (הגדרה – עד קוטר 3 מ"מ). יש כמה סיבות להופעתם: שינויים הורמונליים הקשורים להתבגרות, תרופות המכילות הורמוני מין (כגון גלולות למניעת הריון), עמידה ממושכת, עודף משקל ניכר וכמובן תורשה. כדי לבדוק דרכי פעולה להסרתם יש להגיע לרופא שמנוסה בטיפול במחלות ורידים בגפיים (בדרך כלל זה כירורג כלי דם שעבר הכשרה נוספת) לבדיקה ויעוץ

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים