עקמת בגב-מה לעשות?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/09/2013 | 12:04 | מאת: שלומי

שלום דוקטור, לא מזמן הייתי אצל הרופאת משפחה שהעירה לי על עקמת בגב. היום אני בן 16 וחצי, ולפני שנה טיפלתי בבעיה של ההליכה הכפופה שלי, ופתרתי אותה-התחלתי ללכת זקוף אחרי פיזיותרפיה, בשילוב עם אורח חיים ספורטיבי שניהלתי. בגלל דלקת שלא עברה לי במפרקים, הפסקתי לכמה חודשים את הספורט-וחזרתי ללכת כפוף. האם זה בר שינוי? אם אני יתאמץ ללכת זקוף, האם אוכל לפתור את "הבעיה"? אם אני יכול ללכת זקוף, זה אומר שאין לי עקמת?

שלום לצערי - מבלי לבדוק אותך -ואולי גם לבצע צילום-לא אוכל לענות לך. תרגיש טוב

29/09/2013 | 19:20 | מאת: שלומי

השאלה שלי דוקטור, אם אני יכול מבחינה פיזית ללכת בצורה זקופה וישרה-עדין יכול להיות שיש לי עקמת?

מנהל פורום כאבי גב