בקע בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/09/2013 | 17:55 | מאת: דניס

שלום התגלה אצלי לני כשנתיים בקע בגב תחתון , L4-L5 , עם ההקרנות לרגליים וכדומה, עכשיו אני בסדר, שומר על הגב, עושה תרגילים על מנת למנוע החמרה , השאלה הים , האם אני יכול לעסוק בגלישת גלים?ממש בא לי הדבר הזה תודה מראש וגמר חתימה טובה

שלום זה לא ענף הספורט האידאלי לאנשים עם בעיות גב- אבל תנסה בהדרגה ותראה איך הולך. אם עושה רושם שזה מתחיל לגרום לכאב- תוותר. ענפי ספורט בריאים יותר הם שחיה/אופניים/מכשיר אליפטיקל. בהצלחה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב