כאב גב עליון צד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/09/2013 | 09:36 | מאת: נטלי

שלום רב, אני בת 23 ומזה שבועיים סובלת מכאב חד בצד שמאל עליון של הגב.. הרגשתי את הכאב לראשונה במהלך השינה והוא בולט יותר כשאני בשכיבה. חשוב לציין שאני עובדת על שרירי גב במכון כושר ויכול להיות שזה קשור. ניסיתי לעשות עיסוי ומרחתי כל מיני משחות אבל כלום לא עוזר. מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל? תודה רבה,נטלי.

שלום נשמע כמו בעיה שרירית-אולם מבלי לבדוק אותך ברור שלא ניתן לדעת. אם הכאב ממשיך להציק - תפני לאורטופד. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב