כאבי גב לאחר שחייה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/08/2013 | 08:25 | מאת: אליק

שלום, אני בן 26. התחלתי לאחרונה לשחות (חתירה, בערך 1500 מטר בשבוע), לאחר שנים ללא פעילות. לאחר כחודש של שחיה התחילו כאבים (עדיין "קלים") בגב העליון - מין הרגשה מוזרה של לחץ במפרקים של עמוד השדרה בין השכמות. לא עשיתי שום שינוי אחר (החלפת מזרון וכדו'), לכן אני מקשר את זה לשחיה. האם לדעתך זה תופעה זמנית ? אני מתלבט אם להפסיק פעילות/ללכת לרופא. תודה על העזרה. אליק

בהחלט נשמע שהכאב קשור לשחיה. לא הייתי ממהר להפסיק לשחות. אם זה לא משתפר בשבועות הקרובים - ממליץ שתפנה לאורטופד.

מנהל פורום כאבי גב