עמוד שידרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

01/08/2013 | 17:23 | מאת: טל

שלום ביצעתי mri בעקבות תלונות של כאבי ראש וצוואר בלתי פוסקים התוצאות: מעבר קרניו-צרביקלי שמור פרט למוקד זעיר היפראנטנסי בגובה גוף חוליה c 2 - ממצא זה נמדד באורך כ 3 ממ יכול להתאים לסירינקס זעיר. אני סובלת מספינה ביפידה האם סירינקס מראה על בעיות עם נוזל עמוד השידרה? מה המשמעות? תודה. מאת: ליאת (כינוי) | היום, בשעה 11:35

סירינקס זעיר אינו ממצא מדאיג או מסוכן. ההגדרה הכי קרובה זה מעין ציסטה ( זעירה במקרה שלך ) בתוך חוט השדרה. הסיבה לכאב כנראה טמונה במקום אחר תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב