תשובת ct

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/07/2013 | 05:56 | מאת: אושר

שלום עשיתי בדיקת ct אצל עקב כאבי גב. קיבלתי תשובה וכמעט הכל בסדר חוץ משורה את ובא רשום L5-S1 מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. פריצה אחורית ולימין של הדיסק עם לחץ על השק ושורש. מה זה אומר ?

שלום זה כמעט מצחיק להגיד על פענוח כזה שהכל בסדר חוץ מ.. ה"חוץ מ" הוא פריצת דיסק. זה לא דבר מדאיג או מסוכן - אבל בהחלט מצריך התייחסות רצינית. ממליץ בחום שתפנה למומחה עמוד שדרה לבדיקה וייעוץ. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב