מה מהעושים ?!!

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/07/2013 | 03:05 | מאת: חן

מה עושים במצב כזה שיש עקמת קלה בגב והבדלי גובה ברגליים ועקב זה כל פעולה טיפה מאומצת יש כאבי גב חזקים שלאט לאט הופכים לגב תחתון תפוס וכל תנועה כואבת מה אין פיתרון ?

פתרון תמיד יש- השאלה היא מה מקור הכאב. עקמת קלה והבדל באורך הגפיים יכול להוות סיבה לכאב גב - אולם לא בהכרח. לכן - שלב ראשון הוא להבין את מקור הכאב- ואז למצוא את הטיפול המתאים. מבחינתך השלה הראשון הוא לגשת לבדיקה אצל אורטופד רגיל או מומחה עמוד שדרה. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב