קיבוץ עין השופט

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/07/2013 | 21:32 | מאת: עופרה בריל

שלום לבעל הידע הרפואי ותודה מראש על תשובתך.. לפני כארבעה חודשים התחלתי לחוש בגב התחתון- (זנב הסוס) כאבים חזקים מאוד.הכאב הוקרן גם לרגל שמאל וגרם להרדמות כפות הרגלים. על פי תוצאות הc.t- ha cducv בגובה L4 - L5 תמט עם סקלורוזיס בלוחית העליונה של L5 בלט גרמי דיסקלי אחורי גדול עם לחץ על השק התקאלי והצרות התעלה והפורמינות.מאחור היפטרופיה של ליגמנטה פלאבה התורמת להצרות התעלה. כיום אחרי כל כך הרבה זמן אני מתקשה בהליכה פשוטה.התחלתי לעבוד עם בחורה שעושה לי הסטיופטיה..אבל עדין הכאבים קשים ולא נותנים לי מנוח.האם יש לכם עצה טובה -כי נדמה לי שאני ממצה- גם דיקור סיני גם הסטיופטיה לעיתים רפלקסולוגיה.. בתודה מראש מעופרה בריל

עופרה שלום קראתי בעיון את מה שכתבת. נשמע שהגעת לשלב בו יש לשקול התערבות ניתוחית להרחבת התעלה ואולי קיבוע. ייעוץ ספציפי יותר מחייב את הגעתך למרפאה לצורך בדיקה ועיון בבדיקת הסיטי שביצעת. תרגישי טוב דר' אורי קינן

מנהל פורום כאבי גב