נקודה כואבת בגב עליון ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/07/2013 | 12:00 | מאת: דנה

שלום, כבר חצי שנה אני סובלת מכאבים בגב עליון ימין. הכאבים כוללים מעין תחושת נימול/ זרמים וגירוד.הכאב לא מופיע כל הזמן. אציין כי אני סובלת מפריצת דיסק בגב תחתון ימין(פריצת דיסק שמפופיה פעם אחת לתקפה ארוכה ונעלמת תוך יום. הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לצילום רגיל בגב. קיבלתי את התוצאה הבאה: סטייה מינימלית שמאלה בגובה D3,וקלה ימינה בגובה D6 ועוד פעם שמאלה בגובה D8.זיזים מינימליים מגופי החוליות באיזור גבי תחתון. מה זה אומר? והאם כדאי לעשות צילום CT? תודה.

נשמע כמו בעיה של דיסק צווארי ( כולל תחושת הגרד ) השלב הבא - אחרי בדיקת רופא- זה MRI דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב