כאבי גב קשים ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/06/2013 | 08:17 | מאת: אדי

שלום. יש לי מס בעיות אורטופדיות. כתף קפואה, פריצת דיסק צוואר וגב. שבוע אחרון כאב בלתי נסבל ברחב גב צד ימין, כאב ללא הפסקה. משתמש במדבקות מורפיום, הוזרקה לי במקום הכואב זריקה,(כואבת) שלא עזרה. לקחתי כדור 1 לכאב. לא עוזר, מה לעשות כדי להפסיק את הכאב?.

אדי שלום אני מניח שאתה מבין שמהתיאור הקצר והכללי שלך אין שום דרך בעולם שאוכל להבין מה הבעיה ובוודאי שלא לתת לך עצה מועילה. ממליץ שתפנה לאורטופד בקופ"ח ותמשיך משם למומחה עמוד שדרה במידת הצורך. תרגיש טוב. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב