כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/06/2013 | 19:38 | מאת: רונן

שלום.שמי רונן.בן 36 סובל מכאבים כרוניים בשרירי הצוואר יותר מ-20 שנה! יש הקרנות גם לכפות הידיים. איכות חיי ירודה מאוד. ב MRI שעשיתי לפני מס' שנים הובחנו 3 בלטים מינימליים בצוואר. האם יש קשר בין הבלטים לכאבים? ץודה

כאב צווארי המקרין לכפות הידיים בדרך כלל מרמז על בעיה בעמוד השדרה הצווארי, אולם בלטי דיסק מינמלים אינם יכולים להוות הסיבה. 2 אופציות - או שיש מקור אחר להקרנה לידיים או ש MRI עדכני יראה שונה מזה שביצעת ( מתי ?) לגבי מקורות אחרים - הם יכולים להיות - עצבים פריפרים והפרעות בזרימת דם. לגבי הבדיקות שיאבחנו את מקור הבעיה - תאלץ להטריח את עצמך למומחה עמוד שדרה לבדיקה :) תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב