כאב גב תחתון וארקוקסיה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/05/2013 | 14:51 | מאת: אני

שלום, לפני כמה חודשים הרגשתי שהאגן שלי מתחיל להיות תפוס, עם הזמן זה הלך והחמיר, ונהפך לכאב, בחודש האחרון אני מרגיש ממש דקירות שמקרינות מהגב התחתון לאגן לטוסיק ולרגל , דקירות ממש חזקות. בנוסף אני מרגיש שזה גם מגיע לחלק התחתון של הבטן. חשוב לציין שזה רק בצד שמאל כל התופעות האלה. בנוסף, הלכתי לאורטופד שנתן לי ארקוקסיה ל10 ימים וצילום רנטגן. הצילום יצא תקין והארקוקסיה לא ממש עזרה, ומאז שהתחלתי לקחת אותה התחילו לי שלשולים. השאלה שלי מה יכול לגרום לכאבים האלה, והאם זה הגיוני שזה מגיע עד לבטן? והאם ארקוקסיה יכולה לגרום לשלשולים? תודה רבה !

שלום נמשע חמור מספיק בשביל לרדת לשורש הבעיה. ארקוקסיה וצילום נשמע כמו בירור וטיפול שטחי ולא לעניין. ממליץ שתפנה בהקדם לאורטופד ו/או מומחה עמוד שדרה לבירור וטיפול מעמיק יותר - כל התיאור שתיארת נשמע כי יכול להיות מוסבר ע"י בעיה של דיסק לוחץ בעמוד השדרה המותני ( כולל ההקרנה לבטן). מאידך - ייתכנו גם סיבות אחרות - שאינן אורטופדיות. צריך לבדוק ולהחליט. תרגיש טוב ואל תדחה את הטיפול בבעיה. דר' קינן

11/05/2013 | 13:24 | מאת: אני

איזה עוד בירור אפשר לעשות? הצילום רנטגן יצא תקין. מה זה אומר דיסק לוחץ בעמוד השדרה? ואיזה עוד סיבות אחרות ייתכנו? תודה רבה !

מנהל פורום כאבי גב