כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/04/2013 | 14:20 | מאת: חסוי

שלום ד"ר, אני בשנות ה-20 ובערך מגיל 15 יש לי כאבי גב חדים באזור ספציפי בגב העליון - השריר שבין השכמה הימנית לעמוד השדרה. הכאבים מתרחשים בעיקר אם לא רק כאשר אני קורא ספרים בתנוחה מסויימת, או מכופף את הראש בזויות מסוימות. אורטופד גב אמר לי בזמנו שהכאבים הם כתוצאה מעקמת קלה שיש לי, וצריך ללמוד לחיות עם הכאבים. מה דעתך? והאם יש לדעתך פתרונות שיכולים להפסיק את הכאבים? תודה רבה.

דעתי שיש מעט מאד סוגים של כאב שצריך ללמוד לחיות איתם. בשאר - אפשר ומומלץ לטפל. הסיבה לכאב שתיארת יכולה להיות מקומית או מוקרנת מעמוד השדרה הצווארי. שלב ראשון הוא אבחנה. שלב שני הוא טיפול בהתאם לאבחנה. על מנת להגיע לאבחנה - תצטרך להטריח את עצמך ולבוא לבדיקה :) בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב