כאבי גב עליון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/04/2011 | 03:16 | מאת: לירון

לד"ר אורי קינן. לאחרונה החלו לחבר שלי כאבי גב ליד עמוד השדרה באמצע הגב,בצידו השמאלי.הכאבים מופיעים רק בזמן עמידה ובישיבה וכמובן בפעילות פיזית מאומצת (בשכיבה הכאב נעלם) אשמח לקבל את חוות דעתך על בעיה? ממה היא נגרמת?,האם זה שריר מתוח או שהחוליות זזו?מה אפשר לעשות בנתיים,עד שיפגוש רופא,כדי להקל על הכאב?...

קשה לומר מהתיאור הזה במה מדובר. האפשרויות נעות בין כאב שרירי ( הכי שכיח ונשמע הכי סביר לפי התיאור שלך) לבין כאב הנובע מבעיה בחוליות או בדיסקים. זה יהיה לא אחראי להגיד לך/לחבר שלך שהכל בסדר /שייקח כדורים וכו'. אין תחליף לבדיקת רופא ע"מ להחליט איך לטפל. בינתיים -חימום/משחות לא יזיקו כנראה - עד לבדיקת רופא

מנהל פורום כאבי גב