כאבי גב במצב עמידה ואיזה טיפול או ניתוח מומלץ ?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/04/2013 | 11:42 | מאת: איל

שמי איל ואני בן 43, מזה כשנתיים וחצי סובל מפריצות דיסק בחוליות L4-L5,כמו כן גם שמעתי לא פעם את המושג חוסר יציבות לגבי חוליה מסוימת, הכאבים מתחילים תמיד במצב עמידה או הליכה לאחר דקות ספורות,בישיבה ושכיבה כמעט ולא כואב בכלל, עברתי שאיבת דיסק וגם ניתוח למינקטומי לפני כשנה ורבע אך עדיין לא חלפו כלל הכאבים שמגיעים בעיקר במצב עמידה לא ממושכת . ברצוני להעלות את השאלה, הכיצד מומחה ע"ש אחד ממליץ לי ע"י מבט בצילום MRI על ביצוע ניתוח קיבוע חוליות והמנתח שלי (על סמך אותו MRI) לא ממליץ כלל על ניתוח קיבוע ? בנוסף, האם מישהו מכיר את הפרוצדורה החדשה לטיפול בפריצות דיסק הנקראת DISK-FX ?

הכיצד? זה באמת מפתיע אותך שיש יותר מדרך אחת אפשרית לפתור בעיה או שיש אי הסכמה בין רופאים לגבי מה הטיפול המתאים ביותר? מעבר לזה - עם פרטים כך כך לא ספציפיים - לא אוכל לענות לך מה דעתי לגבי מצבך ומה מומלץ לעשות.

מנהל פורום כאבי גב