כאבי גב משך שנה וחצי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/03/2013 | 21:55 | מאת: LAS

שלום ד"ר אני כבר סובל שנה וחצי מבעיות גב תחתון לקחתי כדורי אוטופן 600 מ"ל ועשיתי פיזוטרפיה במשך שנה וחצי וזה לא עזר לכאבים החזקים שכל דבר קטן שאני מרים כואב לי שאני רץ כמה דקות יש לי כאבים חזקים, אני חייל קרבי ועשיתי CT לפני כמה שבועות והתוצאות אומרות ככה: l3-l4 - בלט דיסק כללי משיק לשק l4-l5- בלט דיסק כללי משיק לשק l5-s1- בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השק השאלה שלי אם זה מוריד פרופיל 64 או האם אני יכול להמשיך כקרבי?

הממצאים שתיארת לא אמורים למנוע ממך שירות קרבי. מצד שני- נשמע שכדאי שתתיעץ עם אורטופד לגבי המשך טיפול תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב