כאבים בחלק האחורי של הרגל למעלה/טוסיק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/03/2013 | 11:35 | מאת: אריקו

שלום, אני בן 51 בריא בד"כ. עוסק בספורט 3-4 פעמים בשבוע. כל פעם כשעה. לפני כחודש היו לי כאבים במפשעה והלכתי צולע כשבוע. קיבלתי אנטיביוטיקה לשבוע מחשש לדלקת באשך. לאחר השבוע הכאבים במפשעה חלפו אבל התחילו כאבים בטוסיק בהליכה. במנוחה אין כאבים. רק בהליכה. שאלותי : 1. האם יתכן שהכאבים בטוסיק נובעים מההליכה הצולעת בשבוע הראשון לכאבים במפשעה ? 2. יתכן שיש דלקת ? 3. אולי מתחילה בעיה בגב וזה מקרין על הטוסיק ? תודה רבה מראש...

שלום שאלות מצוינות האופציות באמת הן - כאב ממקור שרירי/ כאב ממקור עמוד שדרה /כאב ממקור האגן ע"מ להתקדם באבחנה - אין מנוס מלבדוק אותך :) אם תרצה - תקבע תור ותבוא יום טוב

מנהל פורום כאבי גב