כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/03/2013 | 08:57 | מאת: קרן

מזה מספר חודשים סובלת מכאב גב בגב תחתון עם הקרנה לאגן ולבטן תחתונה סי. טי - תקין מיפוי עצם עם הזרקה : קליטה קלה ב LT SI, קליטה קלה דיפוזית במפרק הירך שמאל קליטה קלה בפטלות אי סדירות קלה בע"ש באזור חוליות T8-9 מה זה אומר ? תודה מראש

ייתכן ומקור הכאב באמת באגן ובמפרק הירך - זאת בהנחה כי מיקום הכאב אכן משמאל אין משהו מדאיג בממצאים שציינת - זה נשמע יותר כמו "שינויים ניווניים" שהם בעצם שינויים של גיל. אם זה מפריע- יש צורך בבירור מעמיק יותר עד להגעה לאבחנה מדויקת. הייתי מתחיל אצל אורטופד וראומטולוג בהצלחה

28/03/2013 | 09:51 | מאת: קרן

בבדיקת אמ אר אי הממצא L 4-5 L5-S1 בלטי דיסק עם פגמים אנולריים השפעתם קלה ללא לטרליזציה ניכרת האם זה מקור הכאב ומה מומלץ ?

מנהל פורום כאבי גב