קשיים בהליכה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/02/2013 | 23:32 | מאת: דניאלה

אני בת 70. בעבר סבלתי מפריצת דיסק D5-6 אולם מזמן אין לי כאבים. בחדשים האחרונים יש לי תופעה חדשה: בעת הליכה, כעבור מספר דקות כל הגב התחתון באזור עצם הזנב וקצת מעליה-מאבדת תחושה, נותנת הרגשת חום פנימי והצעדים הופכים לקטנים מרגע לרגע עד שבקושי הרגליים זזות. בישיבה הכל חוזר לקדמותו. אין כאבים. אודה על חוות דעתך מה עלי לעשות, לאיזה מומחה לפנות וכיצד להתנהג. תודה

נשמע כמו היצרות של תעלת השדרה - ייתכן על רקע אותו דיסק או על רקע שינויים של גיל בעמוד השדרה המותני. ממליץ שתבואי בהקדם לבדיקה לצורך בירור והחלטה על המשך טיפול תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב