כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/02/2013 | 14:55 | מאת: קרן

היום בבוקר בעת שהתכוופתי הרגשיתי כמו מכת חשמל בחוליות התחתונות מאז יש לי כאב בחוליות במרכז הגב ומקרין לכל האגן יש לי בבת אוטפן 400 מג וגם ארקוקסיה לפני שבועיים עשיתי סי טי שהיה תקין מה עדיף לקחת?

שלום ממליץ שתתחילי בארקוקסיה כדור אחד ליום + חימום של המקום. במידה ואין הטבה תוך מספר ימים - ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד תרגישי טוב

13/02/2013 | 09:51 | מאת: קרן

תודה על התושהב המהירה. במידה ולקחתי אתמול כדור ארטופן אני יכולה להפסיק ולקחת במקום ארקוקסיה ? מה יכול להיות מקור הכאב באם לפני חודש הסי טי היה תקין ? תודה מקרבה לב

מנהל פורום כאבי גב