שאלה אנא עזרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

31/01/2013 | 16:01 | מאת: דנה

שלום רב, מזה תקופה יש לי סחרחורת וכאבים קטינים בצוואר יותר לכיוון גב עליון, בסיבוב הצוואר שומעת קול מסוים ויש לי תחושת חוסר שיווי משקל, בדיקת נוירולוג לסחרחורת אמר לי שהכל בסדר , הייתה לי תאונה בחודש 05.2012 רכב פגע בי מאחור האם ייתכן שיש לי דיסק בצוואר? אציין כי אני עובדת מול מחשב ומאוד פוחדת שיש לי דיסק.. תודה

ייתכן ומדובר בבעיה של דיסק - אולם זה לא נשמע כאופציה הכי סבירה לאור התיאור שלך. זה נשמע יותר בעיה של מעטפת עמוד השדרה הצווארי- שרירים/רצועות - שייתכן ונפגעו בעקבות התאונה. אם הבעיה מאד מפריעה - ממליץ ייעוץ עמוד שדרה להחלטה לגבי המשך בירור( CT/MRI ? ) והחלטה על טיפול בהתאם. תרגישי טוב

10/02/2013 | 08:45 | מאת: אורנה בת דוד

דנה, את סובלת מסימפטומים של פגיעת צליפת שוט (וויפלש) שאני מכירה מעצמי בעבר - סבלתי שנים עד טיפול ברולפינג וממטופלים שלי במשך השנים. גם אם לא רואים כלום בצילומים ונוירולוגית אין ממצאים, הבעיה היא של הרקמות הרכות באזור והיא ניתנת לפתרון ברוב הפעמים. גם תנועות מסויימות במשך היום יכולות לעזור לך. ראי את מדריך החרום לעובדים בישיבה ,מדריך חינמי! :http://hamadrich.mypages.co.il/pages/11874 הורידי אותו והשתמשי בהמלצות. ישנם גם תרגילים חינמיים בערוץ היוטיוב שלי בברכת בריאות אורנה בת דוד לחיות מצוין בגוף מאוזן

מנהל פורום כאבי גב