פריצות דיסק?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

31/12/2012 | 18:17 | מאת: ריבקה

היי עשיתי mri חוזר לאחר החמרה בכאבים שיש לי מהגב לרגליים (ממש..) ובתשובה היה רשום l3 l4,l4 l5,l5s1 בלטי דיסק מרכזיים עם לחץ על השק עם קרעים אנולרים מה זה אומר?

אנולוס=מעטפת הדיסק משמעות הממצאים - פריצות דיסק במספר דיסקים וזו הסיבה לכאב. ממליץ ביקור אצל מומחה עמ"ש בהקדם לצורך בדיקה והמלצות להמשך תרגישי טוב דר' קינן

05/01/2013 | 22:13 | מאת: ריבקה

שלום ד"ר שוב, מה זה תסמונת זנב הסוס? מה הטיפול? אפשר לדחות ניתוח?אפשר לטפל במרפאת כאב? תודה

מנהל פורום כאבי גב