כאבי גב ואתופן

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/12/2012 | 11:54 | מאת: קרן

ד"ר שלום, לא מזמן סבלתי מוירוס הצטננות, אשר אחת התופעות שלו הייתה כאבים בכל הגוף ובפרט בגב, בין השכמות. ממש לא יכולתי ליישר את השכמות מרוב כאב. הרופאה רשמה לי 10 כדורי "אתופן" וציינה כי מדובר בכדורים נגד דלקת בשריר ושאני יכולה להפסיק ליטול גם לאחר שבוע, אם יש הקלה. בפועל, אחרי 3 ימים ההרגשה הכללית השתפרה ולכן הפסקתי עם האתופן. שאלה 1 - האם זה בסדר או שכמו באנטיביוטיקה, הייתי חייבת להשלים לפחות שבוע של טיפול? בנוסף, מידי פעם ובלי קשר להצטננות, אני סובלת מכאבי גב, שאלתי השניה היא, האם אפשר לצורך הפסקת הכאב ליטול באופן נקודתי את האתופן, כדורים בודדים ואפילו אחד בלבד? האם מומלץ לבקש כדור אחר מהרופאה לשם כך? תודה רבה

שלום אפשר לקחת אתופן עפ"י צורך אין צורך "להשלים" שבוע של טיפול תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב