שלום ד"א אורי קינן- בעיה בגב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/12/2012 | 11:38 | מאת: סיון

שלום לך ד"ר אורי קינן, לפני שבועיים הרמתי כמה ארזים.. לא ממש הרמתי עד הסוף אלא הזזתי ממקום למקום.. אחרי יומיים ללא כאב ישבתי על כיסא לא נוח בתנוחה לא טובה במשך חצי שעה.. כשקמתי כאב לי קצת ועבר.. לאחר יומיים באתי לעבודה- עבודה שבה אני עומדת רוב השעות.. ולאט לאט בכל יום שעבר- כל סוף יום הרגשתי כאב בגב התחתון- בכל אורכו הרגשתי מן עומס כזה וכובד.. וכשהלכתי לישון עבר לי ואז שוב זה חזר ככה במשך כמה ימים.. מאז אני במנוחה של שבוע בבית.. לאחר ששמתי חום על הגב ועשיתי אמבטיות חמות.. ולקחתי אטופן במשך 5 ימים.. ולאחר עיסוי באזור הגב התחתון השמאלי.. ישנה רגישות באזור זה שאני נוגעת ומן תחושה של מכה.. אין לי שום כאב שמוקרן לרגליים חוץ מכאב ברגל השמאלית שתמיד יש לי עקב נקע מלפני שנתיים.. אני טסה עוד 3 שבועות לדרום אמריקה.. רציתי לדעת מה האבחנה שלך? האם ישנו נזק? הרופאת משפחה והאורטופד הייתי אצלו טוענים שזה השרירים ואין צורך בצילום.. האורטופד אף שלח אותי לפזיותרפיה.. שככל הנראה לפני הטיסה לא אספיק לעשות מעל טיפול אחד.. האם ישנו נזק? או שיעבור מעצמו?

סיון שלום על פניו- זה אכן נשמע כמו כאב שרירי. העובדה שיש בכל זאת צדדיות לכאב יכולה לרמז בכל זאת על בעיה דיסקלית. אם את מתכננת טיול ארוך - ממליץ בכל זאת שתנסי להבדק אצל מומחה עמוד שדרה לפני הנסיעה כי אם מדובר בדיסק - כדאי לדעת לפני הנסיעה

06/12/2012 | 20:51 | מאת: סיון

מה זאת אומרת צדדיות? כואב לי נקודתית כרגע כשאני נוגעת באזור.. אני נוסעת ל3 חודשים.. בעוד 3 שבועות.. אין תורים כרגע למומחים.. בגלל זה אני כל כך מיואשת.. הכאב הוא נסבל אבל השאלה עד כמה.. יש רגעים שהוא נשכח אפילו.. עמוד השדרה שלי בכלל לא כואב ולא כאב לאורך כל התקופה של הכאבים.. רק הגב התחתון הרגשה של עומס.. והיכן שהסברתי.. תודה מראש על כל אבחנה ועזרה!

צדדיות - ז"א שציינת כי כואב לך בגב השמאלי הייתי שמח להגיד לך שזה כלום וזה כנראה נכון אבל זה בלתי אפשרי לומר דבר כזה מבלי לבדוק אותך.. אם תרצי - אוכל לבדוק אותך השבוע במרפאה בלי תור ולתת לך תשובה יותר מבוססת. 09-9509697 03-6482333

מנהל פורום כאבי גב