כאבי גב בצד ימין למעלה, בעצם הכתף

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/12/2012 | 18:02 | מאת: דינה

שלום, שמי דינה, 32, אין לי הסטוריה של כאבי גב. מיום שישי, באמצע הספונג'ה, אני חווה כאבים בגב בצד ימין למעלה, מין כאב כללי ולא נקודתי, אבל ממש ממש כואב. משתק אפילו לפעמים.רר לא מרגיש כמו שריר תפוס. מעולם לא חוויתי כאב דומה. מה זה יכול להיות? יש סיכוי שזה יעבור לבד? כמה זמן להמתין לפני פנייה לרופא? בחודשים האחרונים משתעלת ומצוננת. ייתכן שקשור? אודה לתשובה. מאוד מאודאגת

שלום יכול להיות שרירי תפוס ויכול להיות גם סדק בצלע בעקבות שיעול ( די נפוץ ) . ממליץ בכל מקרה לגשת לרופא לבדיקה-אם יש גם שיעול לאחרונה - ממליץ שתתחילי אצל רופא משפחה. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב