משככי כאבים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/11/2012 | 13:28 | מאת: רא

שלום רב, לפני כחמש שנים אובחנו אצלי מספר בלטי דיסק לאורך עמוד השדרה. בזמן האחרון אני סובלת מכאבים חזקים בגב תחתון מצד ימין, יותר לכיוון הישבן. מדובר בכאב חד מאוד וחזק מאוד (ממש משתק) שמקרין לרגל ונמשך כדקה. ההרגשה היא שלא מדובר בכאב אורטופדי, לא כאב שרירים או משהו כזה, לא תלוי בתנועה או תנוחה. קספו 8, ארקוקסיה וסוויס רליף לא מועילים ואני קצת חסרת אונים... למיטב הבנתי איין הרבה מה לעשות עם האבחנה מלבד הקלה על הכאב, אבל עם מה??? תודה תודה

רא שלום... לא מסכים עם ההשלמה שלך עם כאב חובה להבין מה המקור - אלא אם כן זה משהו שמתרחש אחת לשנה ולא באמת מפריע לך - ואז באמת חבל על הטרחה מקור הכאב דווקא כן נשמע אורטופדי - האפשרויות הן עמוד שדרה או אגן - או שילוב. אם ידוע על בעיות דיסק אז סביר להניח שמדובר בהחמרה במצב. הטיפול נגזר מהאבחנה- וטיפול תרופתי הוא בד"כ "טלאי" זמני עד שיורדים לשורש הבעיה. ממליץ שתגשי להבדק ותתחילי לטפל בזה - בהנחה כמובן שזה מפריע לך תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב