כאבי גב בחלק התחתון, איזור עצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/04/2011 | 21:39 | מאת: חסוי

שלום אני בן 17, מזה שנים יש לי כאבי גב הולכים וחוזרים ובעיקר אחרי יום ארוך כאבים בגב למטה, אחרי שינה אני לא מרגיש אותם אך בכל יום הכאבים באים בלילה וחוזרים בלילה למחרת. יש לי פלטפוס וגם לפני שהתחלתי להשתמש במדרסים היו לי כאבים.

שלום נשמע כי הכאב ממקור שרירי ולא משהו מדאיג יותר. לא הבנתי מהמשפט האחרון אם מדרסים פתרו לך את הבעיה או לא. בכל מקרה -אם זה עדיין מפריע לך הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא תרגיש טוב

16/04/2011 | 10:01 | מאת: חסוי

המדרסים לא עזרו,הבעיה נפתרה שישנתי אתמול ושלשלום על הצד ולא על בטן ותודה ד"ר.

מנהל פורום כאבי גב