כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/09/2012 | 10:17 | מאת: כהן פרוספר

יש לי כאבים בגב תחתון ובלט ב L4-5 ובL5-s1 כ-3 חודשים אני מעוניין לדעת אם עלי לעשות זריקת קורטיזון בגב או ניתוח לחיתוך הבלט אני לוקח פרקוסת 5 נגד כאבים חצי כדור בערך 3 פעמים ביום ללא הכדור הזה אני לא מסוגל אפילו לזוז.אודה לך על תשובתך.

ניתוח הוא תמיד אופציה אחרונה. זריקה אפידורלית היא אופציית ביניים אבל לא טיפול לטווח ארוך. מעבר לזה -כל מקרה לגופו. צריךלבדוק אותך ולראות את בדיקות ההדמיה ע"מ לתת לך תשובה רצינית וספציפית למצבך.

מנהל פורום כאבי גב