פריצת דיסק l1 s5

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/09/2012 | 11:29 | מאת: עמית

שלום רב, לפני כשלושה חודשים אובחן אצלי ,במסגרת צילומי ct, לאחר כאב מותני קל, בקע דיסק בחוליות L1 S5. מאז אין לי כאבים כמעט בכלל ואני שוחה כ4 פעמים בשבוע. רציתי לדעת האם עליי להישמר מפעילות גופנית כגון ריצה ומשחקי כדור. תודה

לא בהכרח. אם זה התקף ראשון, והכאב חלף לחלוטין-אתה יכול לנסות לחזור לכל פעילות גופנית ולראות איך הגב מגיב. רב הסיכויים שזה יעבור בשלום. במידה והכאב מתגבר בעקבות פעילויות אלו-אז מומלץ להמנע.

מנהל פורום כאבי גב