כאבים והפרעות בצואר ובחלק הראש האחורי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/08/2012 | 10:05 | מאת: גבי

כבר מספר שבועות אני סובל מכאבים, הפרעות והרגשה לא נוחה בצוואר העליון ובכל החלק העליון של הראש. בעיקר בישיבה ובנהיגה. וגם בחדרים ממוזגים או בישיבה מתחת למאוורר. תופעה זו הייתה לי לפני מספר שנים, צילומים לא הראו כלום, הפתרון שעזר הוא ללכת ולשבת זקוף - אני גבוה מאד והולך כפוף כל השנים. כיצד אני מיישם את הישיבה/ עמידה זקופה כל הזמן (עברתי מספר שיעורים בתורת אלכסנדר). האם יש דרכים נוספות לטפל בבעייה?

שלום לצערי אין פתרון קסם הפתרון הוא באימון השרירים הרלבטים וחיזוקם שיטת אלכסנדר היא טכניקה טובה למטרה זו פיזיותרפיה היא פתרון נוסף תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב