כאב בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/08/2012 | 16:34 | מאת: מיקה

מזה כשנה אני סובלת מכאב בגב תחתון משני צידי עמוד השדרה. רוב הכאב הינו במעבר מישיבה לעמידה במיוחד אחרי ישיבה ממושכת. אין בעיה בהליכה. בת 48 בריאה. האורטופד המליץ על פיזיוטרפיה של עזרה, עשיתי 20 טיפולי שיאצו ודיקור. הכאב שם לא עוזב מה לעשות. האורטופד שבדק אמר שאין צורך בCT משהו נתפס חזק ויום אחד פתאום זה יעבור. מה עושים ?

לא מקבל דעה של אורטופד שחושב שאשה בת 48 צריכה לקבל כאב גב כעובדת חיים - מבלי לנסות לברר מה הסיבה. בקוק שכדאי לבדוק מה הסיבה - CT/MRI - מה שצריך עד שיש אבחנה ברורה. בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב