שלום

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/02/2011 | 20:02 | מאת: חייל

אני חייל כבר שלושה חודשים מידת הנעליים שלי באזרחות היא 42.5 .בצבא אין חצאים,אלא מידות נעל שלמות.לקחתי מידה 43 ואני מרגיש שהנעל גדולה עליי "רוקדת" לי על כף הרגל.לעומת זאת,מידה 42 לוחצת לי ממש על הרגל ובשביל ללכת איתן אני צריך לעיתים להחזיק במשהו כדי שלא אפול. רכשתי מדרסים לנעליים במידה 43 והם לא עוזרים לי..אני מרגיש כאבי גב ורגליים איומים.פניתי לאורטופד והוא המליץ על פיזיוטרפיה.אני גם חולה באסטמה ושמעתי על טיפול הידרוטרפיה.האם הטיפול הזה לא יותר יתאים לי מאשר פיזיוטרפיה?כך גם אשפר את שרירי הגוף וגם אטפל באסטמה. מה עליי לעשות ?פשוט הכל כואב.

ייתכן וכאב הגב קשור לרגליים תבקש הפניה למדרסים לפי מידה מהרופא הצבאחאו נעליים מותאמות אישית בכאב גב ניתן לטפל גם בפיזיותרפיה וגם בהידרותרפיה- היעילות דומה ואין בעיה עם אסטמה תרגיש טוב ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב