שאלה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/04/2011 | 17:40 | מאת: no

הייתה לי עקמת בגיל 12, נותחתי... בחודש יולי האחרון נותחתי שנים כי זז לי חלק מהקיבוע... לאחר מכן התחילה לי תופעה מוזרה, שבה אני סובלת לאחרונה מכאבים בצוואר וקליקים שלא היה לי אף פעם והיד השמאלית שלי נרדמת.... בעיקר בהליכה מהירה, ריקודים ולפעמים סתם ככה... וזה בגלים הכאבים בצוואר, וכשיש לי כאבים בצוואר זה מלווה ישר עם כאבי ראש והיד נרדמת... יש לציין שעשיתי EMG , יצא תקין בגדול רק שלקח לעצב מסוים הרבה זמן להגיב... לפי מה שאמר הנוירולוג... מה זה יכול להיות!?

נשמע כמו בעיה של עמוד שדרה צווארי. ממליץ להבדק אצל מומחה עמוד שדרה - כדוגמת זה שניתח אותך בוודאי ולבדוק את האופציה של דיסק צווארי תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב