כאבי רגליים מיד עם קימה בבוקר...או במשך הלילה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/05/2012 | 14:54 | מאת: אלונה

שלום רב אני אישה בת 50 חיה בצורה נכונה, עבודה, אוכל מזין והכל בסדר. אני סובלת מכאבי אגן ורגליים כל בוקר, ולאחר זמן מה זה עובר ולא פעם יש לי כאב ברגל ימין שהתעוררתי בלילה המון פעמיים. כל פעם רגל אחרת, וחשבתי לעצמי האם זה מגיע מהגב ? אין בעיות אחרות אצלי, מלבד תת פעילות של בלוטת התריס. רציתי לדעת מה עלי לבדוק כדי לדעת מאין נובע הכאב. אשמח לקבל תשובה לאיזה רופא עלי לפנות כי זה נמשך וזה מציק לי מאוד. תודה רבה

אלונה שלום בהחלט נשמע כמו בעיה של גב המקרינה לרגליים את זקוקה לבדיקה של מומחה עמוד שדרה אשמח לבדוק אותך ולייעץ בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב