כאבים בגב תחתון לאחר חדר כושר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

01/04/2011 | 20:50 | מאת: נהנה

שלום הייתיבאימון שגרתי בחדר הכושר וכנראה שעשיתי תנועה לא נכונה זה בתרגיל של הרמת משקולת תוך כדי ההתכופפות להרמת המשקולת הרגשתי את ההתכווצות ואז בגלל הכאבים המליצו לי שם ללכת לבריכה המחוממת שם שהיתי קצת אך הכאבים נמשכים..לקחתי בערב כדור אביטרן 100 ואני מורח בנגיי ....קשה לי לעמודד /ללכת לדוגמא לשירותים...ובזמן שכיבה על הגב/בטן התחושה טובה יותר כאש נוגעים במקום (כשמורחים בנגיי )אז אין כאב.הכאב התחיל בצהריים ועכשיו זה זמןערב אודה לכם על כל תגובה תודה

נשמע כמו כאב שרירי, אבל לא ניתן לשלול גם פריצת דיסק -לאור המנגנון.זה שמריחת משחה מעבירה את הכאב - תומך יותר באופציה שמדובר בכאב שרירי בלבד. אם אתה מרגיש הקרנה של כאב ו/או רדימות ברגליים ו/או רדימות באיזור איבר המין או הישבן-ממליץ שתפנה בדחיפות לחדר מיון. אחרת-מנוחה ומשככי כאב למספר ימים. אם לא משתפר-תפנה למומחה תרגיש טוב ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב