שלום !

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/03/2012 | 13:42 | מאת: חיגאזי דוחא

מחודשיים הלכתי לרופא כי יש לי כאבים בגב התחתון ! עשיתי את צילום רנטגן וחזרתי אל רופא. הוא הזכיר שיש לי רגישות במישוש בגב איזור L1-2 תנועות בגב- מליאות. אין לראות סקוליוזיס. וצילום רנטגן ע"ש מותני- תקין. ושלח אותי אל תוכנית טיפולית: פיזוטרפיה לחיזוק שרירי הגב. ואני לא עשיתי את התוכנית הזות. ועכשיו הכאבים חזרה אלי באופן משמעותי יותר מעבר ! זה מכאיב מאוד לא יכולה לעשות שום דברים אופעמים אני לא יושנת מכאבים זות ! סבר לי מה לעשות ! אתה יכול לעזור לי ! אא שכחתי להזכיר שאני בת 16 אני יודעת שאני קטנה מאוד אבל אני קראתי מהמהאינטרנט ומהאנציקלופדיות הרבה מאמרים על מחלוות הגב ועכשו יש לי ידע גדול על קל מחלות הגב אבל אבל אני בא לך להיות לי ייעוץ רפואי מרופא מומחה בכאבי הגב ! תודה לך מאוד ואני ממתינה תגובה ממך !:)

מהתיאור הקצר שנתת - נשמע שכיוונו אותך לטיפול המתאים ביותר. אם לעומת זאת, אופי הכאב השתנה ו/או הוא החמיר - כדאי שתשובי לבדיקת אורטופד לפני התחלת טיפול פיזיותרפי

מנהל פורום כאבי גב