שאלה וייעוץ בנוגע לניתוח ע"ש או רגל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/02/2012 | 01:05 | מאת: רמי

שלום רב דוקטור אורי.אני בן53.לא מעשן. מזה כשלושה חודשים אין לי מנוחה בימים ולילות אני סובל מכאבי גב תחתון ורגל שמאל במיוחד,כאבי ברך שמאל עזים,לאורך הקרסול וכף הרגל ומסביבם תחושת שרפה דקירות ונימולים. תחושות אלו מציקות מטרידות אותי. הירופרקט ופיזיותרפיסט עם טיפוליהם שונים,תרופות עם מינונים שונים וזריקות ולטרן טרמדקס דיפרוספן ואפידורל,לא שיפרו את מצב בריאותי,עד כה אותם כאבים ותחושות במקומות שציינתי. בלילות אני נרדם באמצעות בונדורמין,עד מתי? אני מתקשה לישון בצד שמאל,כל בוקר הכאבים והתחושות ברגל שמאל מעירים אותי. לפי צילומי ומימצאי ct של עמוד שידרה צווארי גבי ומותני ולפי מיפוי עצמות של כל השלד, יש מימצאים. אולי אני צריך וחייב לעבור ניתוח לטובת ולשיפור מצב בריאותי? דוקטור אורי,נמאס לי מתרופות וזריקות שונות שאני מקבל אצל אורטופד בקופת חולים ובמרפאת כאב. לדעתך מבחינתך הערכתך- האם באמצעות ניתוח ע"ש או רגל, אחרי ניתוח יעלמו לתמיד כאבי ברך שמאל? ואותן תחושות מסביב לקרסול וכף הרגל? אני חושש שאותם כאבים ותחושות יעברו בקרוב לרגל ימין.

נשמע שאתה סובל מבעיה בעמוד שדרה המקרינה לרגל. במקרה כזה ברור שהטיפול הוא בגב ולא ברגל איזה טיפול ומה סיכויי הצלחתו - לא אוכל לענות מבלי שבדקתי אותך וראיתי את הבדיקות שביצעת אם תרצה - תקבע תור ב 09-9509697 ואייעץ לך תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב