שאלה בקשר לעקמת גב.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/03/2011 | 15:51 | מאת: לירון

ישלי עקמת ואני מטופלת כבר כימעט שנתיים בטיפול פזיוטרפי , עכשיו השאלה שלי האם מותר לעבור עיסוי (מסאג') כולשהו אצל איש מקצועי שמתחמה במסאג'ים בגב בישביל העקמת? האם זה יעזור לשיפור העקמת או יחמיר אותה? תודה לירון

שלום עיסוי לא יזיק אך גם לא יועיל לשיפור העקמת. אותו דבר נכון גם לגבי פיזיותרפיה. מטרת פיזיותרפיה בעקמת היא לשפר את הגמישות של עמוד השדרה ולחזק את שרירי הגב, אבל אין ציפיה שזה ישפר את העקמת. בברכה ד"ר קינן

28/03/2011 | 14:53 | מאת: יעל-פיזיוטרפיה

יש תוצאות טובות לטיפול מתמשך אצל מבוגרים ונערות

10/01/2012 | 20:45 | מאת: חיים

יש לי עקמת בגב והיה קצת כאבים עשיתי צילום רנטגן ומתברר שזה עקמת קלה 10 מעלות כך אמרו האם אפשר לתקן לישר תעקמת ומה עושים לכאבים וגם אני בטיפול של גלים חשמלים התחלתי קרוב ל3 טיפולים יש שיפור לאט לאט אני מחר יום רביעי הולך לטיפול הרביעי ואמר לי הרופא שעד 4 טיפולים זה ישתפר נראה מה קורה בכל מצב אשמח שתעזור לי מה אתה אומר

מנהל פורום כאבי גב