כאבים חזקים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/01/2012 | 21:03 | מאת: ריקי

היום בבוקר הובלתי עגלת תינוק שהיתה עמוסה וכבדה מאוד,העלתי אותה במדרגות מאוד צרות תוך כדי שירד גשם, בצורה מאוד מסורבלת שגרמה לי להרגשת אי נוחות גופנית מאוד חזקה,פתאום תקף אותי כאב מאוד חזק בגב התחתון ומאז הוא לא הפסיק . הכאב מתאפיין בגלים חדים שמקרינים לכיוון החלק העליון של הגב ולכיוון האגן ואף הרגליים, גלי הכאב כ"כ חזקים שלפעמים אני אפילו מתקשה לנשום. הכאבים חזקים במיוחד בשינויי תנוחה , אבל גם במצב סטטי. עלי לציין שכאבים אלו מוכרים לי כבר תקופה ארוכה בתדירות של פעם בשבוע אך בעוצמה הרבה יותר נמוכה (בעיקר בשינויי תנוחה או בשכיבה על הבטן) עלי לציין מספר נקודות: *לפני חצי שנה עברתי קיסרי כמובן עם הרדמה אפידורלית. *אני מניקה ולא מספיק מקפידה על תנוחות הנקה נכונות *עובדת קשה וסוחבת דברים בלי פרופורציה ליכולתי * כמו"כ לפני כמה שבועות נפלתי וקיבלתי מכה חזקה באזור הגב התחתון, האזור כאב לי בתנועה במשך כשבועיים אך לאחר מכן כבר לא הרגשתי את הכאב. *היציבה שלי לא מספיק נכונה(אני לא מספיק זקופה) האם ניתן להבין מה הסיבה לכאבים? כמו"כ אני מאוד אוהבת לשחות אך לא שחיתי כבר שנה +(כבר כמעט שנה שאני לא עושה שום פעילות) האם שחיה יכולה לעזור לי או שעלי להימנע עד לברור הענין או עד שהכאב יחלוף. סליחה על האריכות ותודה מראש על התשובה.

שלום קראתי את פנייתך בעיון- האפשרויות הן - כאב שרירי/פריצת דיסק/סדק או שבר בצלע או חוליה מעבר לזה קשה לדון על אופציות מבלי לבדוק אותך ולהפנות לבדיקות תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב