כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/12/2011 | 09:11 | מאת: ליאורה

ד"ר שלום ממצאים של CT: בקצה העליון ימני של גוף חוליה C7 הודגם פרגמנט עצם קטן סקלרוטי שבור ללא איחוי מלא של השבר הבולט אל תוך חלל התעלה והפורמינה מימין ללא היצרות משמעותית. בלט דיסק אחורי ימני קטן. לא היו לי תאונות או טראומה בחיים, מאיפה השבר? יש לי כאבים 3 שנים שהחמירו לאחרונה משמעותית. שלוש פעמים בשבוע אני עוסקת באירובי ופילאטיס.האם מותר להמשיך? האם יעזור כירופרקט. מה לעשות בנוגע לכאבים? כמה מצבי מסוכן? תודה מראש, ליאורה

ליאורה שלום יכול להיות שמדובר בשבר של זיז עצם שהתפתח לאט לאט עם השנים ושלאחרונה נשבר ( זה נקרא אוסטאופיט ) ויכול להיות שזה דיסק שהסתייד ונראה כמו עצם תשובה יותר ספציפית מצריכה בדיקה שלך והסתכלות על בדיקת הסיטי שביצעת

מנהל פורום כאבי גב